Quiet country house in the south of France

Quiet House is located in a village in the south of France with an incredible view of the valley. The design is made up of four repeating structures that are enclosed in an exterior wall. Through the alternating structure, they created four courtyards within the small structure.
The bare white appearance has a simple outline that does not conflict with the surrounding environment. The lack of windows may make the interior look dark and closed, but on the contrary, thanks to the courtyard.
Every room is open to at least one courtyard. The glass door is coherent and brings the view of the valley.
The interior is kept simple, with clean tones and limited decor.



Relevant recommended products

Plain Aluminium Coil for Insulation Jacket

Concrete Pump Truck Factory Supply 52m Truck Mounted

Steel H frame scaffolding High quality 1524mm*1700mm

Concrete Delivery Pipe for SANY Concrete Pump

Double Sided Medical Rubber Adhesive Tape water based rubber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *